Behandlingen ~ Om healing

Klikk HER for timebestilling!

Et mål om balanse

Mitt mål med healing er å hjelpe deg til å komme i bedre balanse. Til enhver tid flyter energier gjennom kroppene våre. Når vi er i balanse vil energien flyte fritt og naturlig gjennom oss og vi vil bl.annet føle at vi er Jordet, Kraftige, Kreative, Selvsikre, Kjærlige, Intuitive og Skapende. Når vi er i ubalanse opplever vi ofte å være negative og at livet er tyngre enn vanlig på mange ulike måter, samt at vi blir mottakelige for sykdommer.

Hvem kan ha nytte av healing?

Healing fungerer på det fysiske, psykiske, emosjonelle og det åndelige plan, og kan hjelpe både mennesker og dyr.

Du behøver ikke å være syk for å ha utbytte av healing. Hvis du er sliten og uopplagt kan healing gi deg mer energi, hjelpe deg til avspenning og bidra til et mer harmonisk indre liv. Jeg har klienter som betegner seg som helt friske, og som bruker healing som et verktøy som stimulerer til nytenking og forandring. De jeg behandler mottar ofte innsikt, forståelse og ulike budskap under og etter behandlingene.

Jeg utfører også fjernhealing for grupper, hvor hvert enkelt individ i gruppen vil bli ivaretatt. Dette fungerer like fint for en familie som for en gruppe kolleger, idrettsutøvere eller pensjonister.

Om fjernhealing

Primært jobber jeg med fjernhealing, men jeg tar også imot klienter i mitt behandlingsrom hjemme. Siden healing ikke har noen avstands begrensning, gir fjernhealing like bra resultat som healing gjennom berøring.

Under behandlingen vil jeg anbefale at du ligger eller sitter i en avslappet posisjon, gjerne med øynene lukket og TV, radio og mobiltelefon avslått. Legg deg gjerne til rette noen minutter før behandlingen starter og finn roen. Det kan være smart å ha et teppe eller en dyne tilgjengelig hvis det skulle bli kjølig under behandlingen. Eventuell informasjon som mottas under behandlingen blir formidlet i etterkant. Jeg praktiserer taushetsplikt. Etter behandlingen anbefaler jeg deg å drikke rikelig med vann, siden healing gjerne virker vanndrivende på kroppen.

Samtalepartner

Min oppgave som samtalepartner er å hjelpe deg til å se hvem du er. Vi er alle forskjellige og sitter på hver vår skattekiste med egenskaper og muligheter. Jeg vil at du skal slutte å sammenligne deg med andre og realisere deg selv.

Oppfølging

For meg er det viktig med tett oppfølging rundt behandlingene. Siden vi ikke treffes fysisk under en behandling med fjernhealing er tilbakemelding viktig i begge retninger. Som oftest utveksler jeg mail med klientene, men det er også mulig å avtale tid for en samtale etter behandlingen. Siden jeg holder til i Finland, kan samtalen gjennomføres på pc via Skype eller et annet kommunikasjonsverktøy som er gratis.

Hva kan man føle under en fjernhealing?

Under behandlingen kan klienten ofte kjenne det fysisk på kroppen sin, som varme, kulde, prikkinger, bevegende energier, bilder etc. Jeg får ofte tilbakemelding om at behandlingen gir en behagelig og avslappende følelse i kroppen som kan sammenlignes med massasje. Man sover gjerne veldig godt påfølgende natt.

Hvor fort virker behandlingen?

Den umiddelbare tilstanden etter en behandling varierer. Når jeg behandler plager, blir smertene ofte mindre eller også borte. Andre ganger trenger kroppen mer tid eller flere behandlinger før den blir bedre. Det oppleves i enkelte tilfeller at symptomene kan bli verre etter behandlingen, før prosessen snur og blir bedre. På generell basis fokuserer healing mer på årsaken til problemet enn på symptomene. Jeg kan ikke garantere noen forbedring.

Vil healing hjelpe på alle?

Generelt sett vil healing kunne hjelpe på alle, men i noen tilfeller er ikke de riktige forutsetningene tilstede.

  • Hvis sykdommen er der for at du skal lære noe, vil du ikke bli frisk før du har oppnådd dette. Healing kan i mange tilfeller hjelpe deg med innsikt og forståelse slik at du blir i stand til å komme deg videre.
  • Hvis det ikke er meningen at du skal bli frisk, eller at tiden for å bli frisk ikke er moden, vil healing ikke hjelpe, eller det kan kreve mange behandlinger før virkningen kommer.
  • Det kan hende at jeg som behandler ikke har det som trengs for å hjelpe deg. I så fall kan kanskje en annen healer hjelpe deg.

Healing på din arbeidsplass

Fjernhealing kan med fordel benyttes på din arbeidsplass. Benytt anledningen til å balansere dine medarbeidere og til å forebygge sykdom. Healing kan bidra til et bedre og mer harmonisk arbeidsmiljø gjennom reduksjon av stress og kan hjelpe dine medarbeidere til å tilpasse seg ved omorganisering og ved større endringsprosesser. Behandlinger kan gjennomføres i arbeidstiden og best resultat oppnås når klienten får oppholde seg uforstyrret i et stille-rom eller lignende.

Vil healing kunne erstatte behandling fra lege?

Nei. Jeg oppfordrer alle som føler seg syke om å oppsøke sin lege. Behandlingen er ikke ment som en erstatning for skolemedisin, men som et supplement. Hvis du bruker medisiner foreskrevet av din lege, så skal du ikke slutte med disse. Jeg vil ikke kunne love at noen vil bli friske eller stille noen form for diagnose.

Klikk HER for timebestilling!

 

e-max.it: your social media marketing partner