Torger Heldal Hoel - Litt om meg

Min erfaring med healing startet da jeg fulgte min kone Arja til en healer. Han fortalte at jeg har evner og oppmuntret meg til å begynne å trene på healing. Jeg fulgte hans oppfordring og den healende kraften har blitt sterkere underveis og har gitt meg masse fine erfaringer og opplevelser. Denne fantastiske kjærlighetskraften opplever jeg at har mange fasetter og kommer i den form som nettopp du behøver, den er tilgjengelig for alle og alt du behøver å gjøre er å ønske den velkommen. Healingen har blitt en viktig del av livet mitt, noe jeg virkelig brenner for.

Den første tiden etter at jeg forsto at healing virkelig fungerer, opplevde jeg som helt utrolig og jeg fikk hjelpe familie, venner og venners venner med de merkeligste plager. Dette gav meg inspirasjon til å søke dypere forståelse rundt det jeg holder på med. Og gleden var stor når de jeg behandlet viste sin tillit ved å komme tilbake og anbefalte meg for sine venner og slektninger.

Jeg har hatt muligheten til å utvikle mine evner over tid, og ønsker å hjelpe så mange som mulig. Utviklingen ledet meg til et vendepunkt i livet hvor jeg bestemte meg for å jobbe med alternativ behandling og healing på heltid.

 

e-max.it: your social media marketing partner