Gratis fjernhealing

Free Nordic Healing

Vi er en gruppe healere fra Norden som kommer sammen for å forene våre energier.

Nøkkelordet for disse healingene er "Balanse".

Når vi er i balanse, vil energiene flyte naturlig og fritt gjennom oss og vi vil bl.annet føle at vi er Jordet, Kraftige, Kreative, Selvsikre, Kjærlige, Intuitive og Skapende. Når vi er i ubalanse opplever vi ofte å være negative og at livet er tyngre enn vanlig på mange ulike måter.

Healingen vil hjelpe deg til å finne tilbake til dine opprinnelige energier og fremme din åndelige utvikling.


Vi tilbyr gratis fjernhealing hver 14. dag

Neste arrangement: Søndag 25. september 2022
Skandinavisk tid: 20:00 Finland: 21:00

 

Bli med i vår gruppe på Facebook:    
http://www.facebook.com/groups/281084811947020/


Et nordisk healing samarbeid, universell kraft gjennom fjernhealing.

Startet desember 2011 da Torger Heldal Hoel som er bosatt i Finland tok initiativ til et samarbeid med Gry Tone Hansen i Norge. Vi startet umiddelbart med arbeidet med å bli kjent «energetisk» gjennom meditasjoner, fjernhealing og samtaler, og kjente raskt at vi svingte på samme frekvens. Samarbeidet videre var et faktum og visjonene om et Nordisk samarbeide med flere healere begynte å ta form.

Gjennom å jobbe sammen blir energien sterkere og de individuelle egenskapene til hver enkelt healer kommer kraftigere gjennom og utfyller hverandre. Vi jobber alle gjennom vårt sjelsaspekt i healingen -det indre lys, og bruker ingen tillærte metoder. Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker velkommen til universell kraft gjennom fjernhealing i et Nordisk samarbeide.

Anna-Katariina Hollmérus, Norge
Bjørn Kristian Igeland, Norge
Gunhild Simonsen, Danmark
Ellinor Eklöf, Sverige
Gry Tone Hansen, Norge
Torger Heldal Hoel, Finland

 

Free Twin Soul Healing

  Vi tilbyr ukentlig gratis fjernhealing.

  Neste arrangement: Tirsdag 31. mai 2016
  Skandinavisk tid: 19:00 Finland: 20:00

  


Tiden er i forandring, Energien er i forandring og Vi er i forandring. Vi kjenner at Twin Soul healing- konseptet har nådd sitt naturlige stoppested, og vi vil derfor holde vår siste Twin Soul Healing tirsdag 31.05.2016.

Alt har sin begynnelse og slutt, og vi ønsker å takke hver og en av dere for fantastiske år sammen med felles opplevelser i enhet. Vi er dere evig takknemlig for deres deltakelse.

Husk at healing er en energetisk forbindelse mellom ditt fysiske jeg og din sjel, en del av Skaperkraften. DU har ledelsen i ditt eget liv, ha tro på deg selv.

Med kjærlighet og takknemlighet, 
Gry og Torger

______

Da har vi gjennomført vår aller siste Twin Soul Healing.

Tusen takk til alle som har deltatt på våre healing stunder gjennom alle disse årene siden 2011. Vi er evig takknemlige. De beste ønsker for fremtiden!

Fra hjerte til hjerte
Gry og Torger

 

e-max.it: your social media marketing partner